Menu
EUR
  • Meld je aan en ontvang 15% korting
  • Standaard verzending Nederland €2.99
  • Elke week een nieuwe collectie!
  • Standaard levertijd 1-4 werkdagen

Disclaimer

Het Ideeënhuis streeft er naar om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen. Ondanks dit kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen en/of juist is in de context waarin deze wordt gebruikt.

Het Ideeënhuis kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site.

Het Ideeënhuis  accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden* waarnaar in deze site verwezen wordt. Het Ideeënhuis kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie.
 

Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop Het Ideeënhuis geen invloed heeft. Wij kunnen daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.
 

Privacy

Alle gegevens die u invoert, zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Het Ideeënhuis zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Het Ideeënhuis zonder uw toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.
 

Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.
 

Juridische geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking
hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect
zijn en/of in strijd met de wet zijn, heeft dat geen effect of invloed op andere
uitingen die elders op deze website worden gedaan.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »